Home

Valdres avis

Valdres Natur og Ungdom aksjonerer for «Klimasøksmål Arktis»: - Vi skal ha en lysmarkering på Skiferplassen tirsdag, forteller 16 år gamle Sina-Alida Van Veen-Skatteb Avisa Valdres, Fagernes. 7 682 liker dette · 1 251 snakker om dette · 11 har vært her. Lokalavis for alle Valdres-kommunene, innbyggere, utflyttede, turister og hytteeiere

Avisa Valdres - Valdres

Trafikkontroll i Valdres: - Husk å sjekke at alt er på stell før du kjører med hengeren Totalvrak etter rundkast: - Her må det ha gått fort Elbiltaksten blir 8,40, men da må du ha Autopass-avtal Avisa Valdres, Fagernes. 7,681 likes · 1,249 talking about this · 11 were here. Lokalavis for alle Valdres-kommunene, innbyggere, utflyttede, turister og hytteeiere Stølsruta er en Historisk vandrerute som krysser det vakre stølsleiet Gauklie. Elevene fra Valdres videregåande skule Feir friluftslivet 5.-13. september! Tirsdag, 1. September 2020. Ina Syversen i Valdres friluftsråd håper at så mange som mulig benytter muligheten til å komme seg ut, og minner om at det August 202

Selskapet Mountains of Norway er etablert med det formål å få gjestene til å tilbringe mest mulig tid i de regionene som deltar. Valdres er en av disse og vangsgjeldingen Eirik Høyme Rogn er selvest Vakre, varierte Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige 2000 meterstopper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider

Her finner du en stor oversikt over webkamera Valdres. Oppdater deg på vær, snømengde, trafikk og andre forhold. Nord-Aurdal (bl.a. Fagernes), Beitostøle Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye me Henning Andersen. Meny. Close Menu. Heim; Korona; Minnesider; Ved dødsfall; Produkt/teneste Valdres Media eies av Gudbrandsdølen Dagningen AS. Den første avisutgava kom lørdag 14. mars 1903, tre dager før selskapet formelt ble stifta. Valdres hadde i 2000 over 3300 abonnenter utenfor Valdresregionen, dette skyldes at mange hytteeiere er lesere av avisa og at mange utflytta valdriser holder kontakten med hjemstedet gjennom lokalavisa Valdres - en villmark av muligheter!. I dag bruker de aller fleste av oss Google (eller en lignende søkemotor) for å finne informasjon om produkter og tjenester når et behov oppstår. iValdres.no har som formål å synliggjøre lokale bedrifter i Valdres og slik gjøre det enklere å finne og benytte seg av lokale tjenester og produkter

Oppstart fysioterapi fra 20.4 etter regjeringsvedtak. For å ivareta deg og din helse, sørges det for bransjespesifikke smitteverntiltak. Timebestilling via telefon eller epost Med nettbank får du full oversikt over dine banktjenester, kredittkort, lån, forsikringer og aksje- og fondsandeler. Gjennomfør alle typer betalinger og transaksjoner, sjekk saldo og bevegelser på konto Valdres er ei dagsavis på Fagernes, grunnlagt i 1903. Avisa kjem ut 3 gonger kvar veke, og er einerådande i dalen. Avisa blir gitt ut av Valdres Media AS og er eigd av Gudbrandsdølen Dagningen AS på Lillehammer, som kjøpte avisa av Tun Media i 2012. Postadresse. Postboks 163 2901 Fagernes ; Besøksadresse. Rådhuset 5. etasje 2900 Fagernes ; Kontakt. 61 02 29 50; valdres.tingrett@domstol.n

25. oktober 2020 0. Bagn/Begnadalen/Hedalen G14 gikk helt til topps på tabellen i 2.divisjon avdeling 3 i år. Med en stall på 30 spillere har de stilt med to lag i serien, og for sikkerhets skyld endte 7-erlaget på.. Velkommen til Valdres golf. Golfsimulator 29. oktober 2020. Fra 8. november vil klubben sette opp en golfsimulator i klubbhuset. På grunn av Coronasituasjonen får først og fremst spillere. Valdres er et dalføre som ligger i Innlandet fylke og omfatter størstedelen av nedbørsområdet for Begnavassdraget, nord for Sperillen i Ådal, og øvre del av Etnedal landskapsområde med omliggende fjellstrøk. Den sørligste delen av Valdres består av Begnadalen og sidedalen Hedalen.I nord inngår Valdresflya sør i Jotunheimen og områdene vestover mot Filefjell, samt øvre del av.

Hos Valdres Auto AS tilbyr vi salg både av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har også leasing av en rekke bilmodeller, samt tilbud om bilfinansiering og bilforsikring. Les mer om oss. Open map . Åpningstider Mandag - Fredag . 08:00 - 16:00 . Adresse. BYGDINVEGEN 59, 2900 FAGERNES Valdres Media AS fra , Innlandet. Avis. Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett Valdres folkehøgskole scorer høyt i elevundersøkelser på godt sosialt miljø, på skoleårets betydning for elevene og linjer som gir jevn fordeling mellom gutter og jenter. Ett år som setter varige spor i ditt liv, med elever fra Norge og hele verden

Avisa Valdres - Startside Faceboo

Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Startsiden gir deg det beste innen Reise, Motor, Økonomi, Sport og Mat & Drikke. Vi gjør nettet nyttigere Kontaktinformasjon til Valdres FK Menn Senior A, og oversikt over de siste og kommende kampene Valdres avisa i Lokalt (18.03.2019) Vänte inte med at sjunga tills du blir gam­mal, song gam­le­læ­ra­ra­ne i Nord-Aurdal då dei sist tors­dag var sam­la til hyg­ge­leg treff i Vin­ter­ha­gen på Scan­dic Fa­ger­nes. Les på Valdres avisa 0 kommentare Valdres sommersymfonis venner Aktuelt. Papillondeltakerne for 2021 er klare! mandag 19. oktober 2020. Øvehjelp Valdres sommersymfoni i Rogaland mandag 19. oktober 2020. Meld deg på vårt nyhetsbrev! fredag 09. oktober 2020. Tove Sinding-Larsens.

Når en nyrik tysker bygger slott i Valdres, ser vi hvor

Oppland Arbeiderblad - Valdres

Valdres avisa i Lokalt (26.08.2020) 5. august i fjor rulla eit kraftig torevêr over Vestre Slidre. Fleire lynnedslag førte til omfattande skader på data-, tele- og elektriske anlegg i fleire kommunale bygg. Framleis er ikkje forsikringsoppgjeret klart. Les på Valdres avisa 0 kommentare Personvern og cookies. Gudbrandsdølen Dagningen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker 5. oktober 2020 kl. 15:14 Nytt smittetilfelle i Valdres. Det er bekreftet et nytt tilfelle av covid-19 i Nord-Aurdal kommune, ifølge avisa Valdres.Kommunelege Per Einar Jahr sier at dette er en. Avisa Valdres. Avisa Valdres har vært lokalavisa for Valdres-området siden 1903. Avisa dekker alle de seks kommunene i Valdres. Vi har et opplag på cirka 8.700, og en mediehusdekning på 15.200 (77 %), med 11.600 daglige lesere på papir og 7.300 digitalt Avisa Valdres, november 2019. Posted on 29. november 2019. Fantastisk herlig artikkel i Avisa Valdres om forestillingen «Nørteknekkeren og den allergiske Klara»: «Valdres må ha blitt et ballettdistrikt. Og det må ha vært takket være Sommerballetten.

Eigar og drivar av Valdres Gravferdsbyrå er Henning Andersen (f. 1977) frå Aurdal. Han har nærare 30 år bak seg som tilsett i kyrkja i Nord-Aurdal, der han i all hovudsak har vore kyrkjetenar, men og kontormedarbeidar med ansvar for administrasjon av gravferder, i tillegg til at han også har jobba som organist i mange år Dødsannonser, dødsfall og minnesider for hele Norge finner du her på portalen. Vi har 99 % dekning av alle dødsannonser og dødsfall og du kan søke på navn, sted og dato Åpningstider. Verksted: Personbil 07.30-16.00 Verksted: Nyttekjøretøy 07.30-15.30 Delelager og utstyr: 07.30-16.0

Valdres Flyklubb ble stiftet i 1946. I dag holder klubben til ved Fagernes Lufthavn Leirin. Klubben består av seilflygere, motorflygere og modellflygere. Klubben innehar skoletillatelse på seilfy og motorfly. I tillegg driver klubben skoling på skiflyging og sjøflygin Trønder-Avisa etablerer ny avis: - Skal være tett på hele Levanger, og bare Levanger. Denne gården gikk for over 7 millioner kroner. Svar­va om Staups­hau­gen-kutt: - Umusikalsk og uklokt. Nå blir det fotballpub i Steinkjer sentrum Nå kan det bli påbud om dette på flybussen Valdres er en lokalavis som blir utgitt av Valdres Media på Fagernes i Nord-Aurdal kommune i Valdres, Oppland.Valdres Media eies av Gudbrandsdølen Dagningen AS.. Den første avisutgava kom lørdag 14. mars 1903, tre dager før selskapet formelt ble stifta.Valdres hadde i 2000 over 3300 abonnenter utenfor Valdresregionen, dette skyldes at mange hytteeiere er lesere av avisa og at mange. Valdres er ei regionavis som kjem ut på Fagernes, Nord-Aurdal i Valdres.Den fyrste utgåva kom ut laurdag 14. mars 1903. Avisa dekkjer dei seks kommunane i Valdres, nemleg Vang, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Nord-Aurdal, Sør-Aurdal og Etnedal.Sidan 2015 har avisa kome ut tre dagar i veka; tirsdagar, torsdagar og laurdagar Kraftriket i Avisa Valdres Kraftriket. 9 august, 2017. I forbindelse med fusjonen av Ringeriks-Kraft og ValdresEnergi sine strømsalgsvirksomheter, var Avisa Valdres besøk. Les de fine artiklene om fusjonen og alle våre nyheter her.-Skal skape det nye Kraftriket-Frir til hyttefolke

Valdres er en lokalavis som blir utgitt av Valdres Media på Fagernes i Nord-Aurdal kommune i Valdres, Innlandet.Valdres Media eies av Gudbrandsdølen Dagningen AS.. Den første avisutgava kom lørdag 14. mars 1903, tre dager før selskapet formelt ble stifta.Valdres hadde i 2000 over 3300 abonnenter utenfor Valdresregionen, dette skyldes at mange hytteeiere er lesere av avisa og at mange. Avisa Valdres, Fagernes. 7 582 likar · 1 033 snakkar om dette · 11 var her. Lokalavis for alle Valdres-kommunene, innbyggere, utflyttede, turister og hytteeiere redaksjon@andalsnes-avis.no Besøksadresse Gamle Romsdalsvegen 2, Åndalsnes. andalsnes-avis.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. andalsnes-avis.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til Valdresmagasinet på nett finnes for å gi deg en samleside for nyttig informasjon om Valdres, samt brukervennlige tjenester som tilbyr gratis, enkle å bruke funksjoner. Vi foreslår derfor å bruke denne webkamera-seksjonen hånd i hånd med værmeldingseksjonen , hvor vi har samlet 48-timers værmelding for hver av Valdres' seks kommuner på én side

Avisa Valdres - Posts Faceboo

Dødsannonser | Minnesider. Dødsannonser laget av valdres også dødsannonser fra hele landet. Gi minnegave. Tenn lys, skriv hilsen på våre minnesider Avis Valdres - mobiltelefon, post i butikk, matbutikk, medesinutsalg, tv, antenne, dagligvarer, parabol, solcelle, matvarer, radio - Finn firmaer, adresser, telefonnumre E16 gjennom Valdres er en viktig ferdselsåre for innbyggere og næringsliv i Valdres. Den er også viktig for trafikken mellom øst og vest. Statens vegvesen er nå i gang med en større opprustning av denne vegen

Valdres største kjøpesenter med 18 butikker, med blant andre Spar, Biltema, Apotek 1 og Bohus. Du finner oss på Leira i Valdres Din lokale fotograf på Gjensidigegården - midt i hjertet av Valdres. Joey Salden forlater Valdres FK - Klar for svensk fotball. Publisert 9. august 2020 Irene Halvorsen, sjefredaktør i Nationen, sier hun er stolt over at Hilde blir ny sjefredaktør og administrerende direktør i avisa Valdres. - Avisa får en sjef som brenner for levende bygder og livskraftig næringsliv - Hilde lever på mange måter selv selve samfunnsoppdraget Avisa Valdres var propagandaorgan for Nasjonal Samling og Tyskland i 1942-45. Redaksjonen 25. september 2018 0 Da Valdres var NS-organ 1942-1945 Artikkel av forfatter Ingeborg Solbrekken 25. september 2018 Etter at NS og nazidiktaturet overtok styringen av Norge fikk pressen to valg De fleste norske avisforsider kan sees her, samlingen omfatter totalt 234 avise

Video: Nyheter - Valdres

Se også Valdres (avis). Valdres er et dalføre som ligger i Innlandet fylke og omfatter størstedelen av nedbørsområdet for Begnavassdraget, nord for Sperillen i Ådal, og øvre del av Etnedal landskapsområde med omliggende fjellstrøk. Den sørligste delen av Valdres består av Begnadalen og sidedalen Hedalen.I nord inngår Valdresflya sør i Jotunheimen og områdene vestover mot. Valdres er ei lokalavis for dalen Valdres. Valdres kjem ut tysdag, torsdag og laurdag. Avisa nyttar både nynorsk og bokmål. Avisa vert utgjeven av selskapet Valdres Media AS (Tun Media-selskap) som ligg på Fagernes i Nord-Aurdal kommune i Oppland fylke.Den fyrste avisutgåva kom laurdag 14. mars 1903, tre dagar før selskapet formelt vart stifta

Vil sette prisrekord i Valdres med luksushytte Hvis prakthytta blir solgt til prisantydning, vil den bli den dyreste noensinne solgt på Beitostølen. - Innstilt på at det kan ta tid å få solgt, sier selger Tyinvegen 4473 - «Neset» Tyinvegen 4473, 2975 Vang i Valdres Leige. Hugasyn hyttegrend Liagardsvegen 590, 2975 Vang i Valdres Gründerbygda. Fleire kontormiljø, dedikert næringsutviklar, gründerstipend og næringsfond er noko av det som har gjort Vang til gründerbygda i Valdres. LES MEIR. Mat frå Vang. Kjøt, ost, kurv og bakst.

Valdresmagasine

Avisa Valdres har en sterk posisjon og viktig samfunnsrolle i Nord Aurdal, Sør-Aurdal, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Etnedal og Vang. Vi har ambisjoner om å vokse digitalt og styrke vår posisjon de neste årene. Til å lede dette arbeidet søker vi etter ansvarlig redaktør / daglig leder med stort engasjement for lokalsamfunnet og lokal journalistikk, [ Adresse. Akersgata 34 0180 Oslo PB 1168 Sentrum 0107 Oslo. Jobbe hos oss. For mer informasjon se her. Copyright © 2019 Amedia Marked Webside, Design & CMS av Bonefish.n Avisa Valdres har vært lokalavisa for Valdres-området siden 1903. Avisa dekker alle de seks kommunene i Valdres. Vi har et opplag på cirka 8.700, og en mediehusdekning på 15.200 (77 %), med 11.600 daglige lesere på papir og 7.300 digitalt

Valdres Larvik Vestfold Oppland Folk Avis nettavis blogg langslandeveien.no langsveien.no Roy Myrland redaktør visitvaldres visitlarvi The beautiful region of Valdres extends from the lush and water rich valleys in the south, to Jotunheimen's spectacular mountain range in the north. There are a large number of activities to choose from, all year round, whether you are looking for an active or relaxing vacation Velkommen til Valdres Bil AS. ValdresBil AS er autorisert forhandler og merkeverksted for Mitsubishi på Fagernes i Valdres og er komplett bilanlegg som ble stiftet i 2002. Vi holder til på industriområdet Spikarmoen 1- 3. Vi har hele tiden de nyeste Mitsubishi-modellene utstilt i vår butikk, samt demobiler for prøve-kjøring Vianor Valdres fra , Innlandet. Bildekk og felger - Detalj. Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 60 avdelinger i hele Norge ‎Les avisa Valdres på nettbrett eller smarttelefon. Ved å laste ned denne applikasjonen får du gratis tilgang til 3 utgaver av «Valdres». Som abonnent på avisa Valdres, får du tilgang til: - alt innhold på avisa-valdres.no tilpasset mobile enheter. - Valdres e-avis: Hele «Valdres» papiravis i digit

Velkommen til Valdres - Valdres

  1. Vi skal bidra til at flere bedrifter lykkes i Norge. Det er livsviktig for hele landet vårt at små og mellomstore bedrifter lykkes. Som bank er vi brennede opptatt av å være din og bedriftens beste støttespiller - forstå utfordringer, lytte og gi råd
  2. Avisa Valdres har en sterk posisjon og viktig samfunnsrolle i Nord Aurdal, Sør-Aurdal, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Etnedal og Vang. Vi har ambisjoner om å vokse digitalt og styrke vår posisjon de neste årene. Til å lede dette arbeidet søker vi etter ansvarlig redaktør / daglig leder med stort engasjement for lokalsamfunnet og lokal journalistikk, og med ønske om å utvikle avisa videre
  3. Valdres og Aurdal · Se mer » Avisa Valdres. Valdres er en lokalavis som blir utgitt av Valdres Media på Fagernes i Nord-Aurdal kommune i Valdres, Oppland. Ny!!: Valdres og Avisa Valdres · Se mer » Østlandet. Østlandet er den østlige landsdelen i Sør-Norge og en av fem landsdeler i Norge. Ny!!: Valdres og Østlandet · Se mer » Åda
  4. Se samlesiden for status, oppdateringer og informasjon fra Nord-Aurdal kommune. Det bes om at skriftlige henvendelser til kommunen sendes elektronisk via e-post eller eDialog.. Koronatelefon: 482 74 95
  5. ‎Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Avisa Valdres Nyheter. Download Avisa Valdres Nyheter and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch
  6. Valdres Fotballklubb ble etablert i 2006 og stiller sesongen 2020 følgende lag: 4. div. menn, 3. div. damer, junior G 19 1.div . Foto: Cathrine Dokke

Webkamera Valdres oversikt over 42 nettkamera i hele regione

Report includes: Contact Info, Address, Photos, Court Records & Review Valdres-saken utsatt på ubestemt tid på grunn av tiltaltes helse Moren (45) måtte forlate rettssalen under aktors innledning Sju bekymringsmeldinger ble sendt før Angelica (13) døde av avmagring

Av Avisa Valdres Publisert: 25. mai 2020, kl. 16:15 Sist oppdatert: 25. mai 2020, kl. 23:24 Ansvarlig redaktør og daglig leder Ivar Brynildsen (60) gir seg i avisa Valdres neste sommer Sjefredaktøren i avisa Valdres intervjua meg i samband med utgjevinga, og då det kom fram at eg ikkje hadde jobb, fekk eg tilbod om jobb i avisa - noko eg takka ja til. Etter tre og eit halvt lærerike år i avisa, byrja eg hjå Tala for to år sidan, som er eit av dei største marknadsføringsbyråa i Valdres Valdres-saken i Høyesterett: Forsvarer erkjente at Angelica burde hatt «helsehjelp» på Beitostølen Nyheter Premiumartikkel Valdres-saken skal opp i Høyesterett torsda Avisa Hemnes er en partipolitisk uavhengig avis som skal formidle nyheter i Hemnes kommune

Oppland Arbeiderbla

  1. redaksjon@avisa-st.no tips@avisa-st.no Besøksadresser Orkdalsveien 57, 7300 Orkanger Øragata 9, 7200 Kyrksæterøra Kundeservice abonnement@avisa-st.no annonse@avisa-st.no Facebook Abonner på RSS-nyheter. Avisa Sør-Trøndelag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar
  2. Det er to lokalmedisinske senter i Oppland, Nord-Gudbrandsdal LMS og Valdres lokalmedisinske senter. I nedslagsfeltet til Sykehuset Innlandet er det 48 kommuner og ca 400.000 innbyggere. Flere stortingsmeldinger de senere årene har tydeliggjort at spesialisthelsetjenesten skal sentralisere det de må og desentralisere det de kan
  3. Valdres Storhall AS/Valdres Storhall Drift AS Skulevegen 18, 2920 Leira Telefon: 48 18 19 11 (9-17) Kontaktinfo: Post@valdresstorhall.no. Åpningstider: Vi er stort sett i hallen hver ukedag mellom 9-16, utenom de dagene vi ikke er der
  4. Prøv nyheitsappen til Sogn Avis: Gir deg nyheiter du interesserer deg for. Uroa for ny brannstasjon: - Er bremsene sette på? Valde å plassera dyrepolitiet i Florø - no blir det flytta til Sogn. Avlyser festen: - Det var ikkje snakk om
  5. Valdres kommunale renovasjon (VKR) er eit interkommunalt renovasjonsselskap, eigd av Valdreskommunane Sør-Aurdal, Nord-Aurdal, Etnedal, Vestre Slidre, Øystre Slidre og Vang
  6. Valdres-aktor: En unik sak Mor og datter sendte grove trusler til hverandre. - Nærmest normal omgangsform, sier forsvarer SMS fra moren til datteren: - Du som løp så fort
  7. DNT Valdres på Instagram. Del dine flotte natur- og turbilder med DNT Valdres. Husk å merke bildene med: #dntvaldres Følg oss på Instagram. Vang Turlag Barnas Turlag Valdres DNT Ung Valdres Seniorgruppa Valdres Samarbeidspartnerer Våre to førstkommende turer og aktiviteter
Avisa Valdres - Den store telysjakta

Valdres-saken: 10.000 tekstmeldinger mellom Angelica (13) og tiltalt mor i løpet av et år 26.02.18 Rettens sakkyndige avviser psykolog-rapport i Valdres-sake Valdres 17.10.20 | Utgaveinformasjon. Dette er den digitale papirutgaven. Det tilbringer tid utenlands, eller ønsker å lese avisen på jobben? Da er dette løsningen for deg! Den digitale avisen kan du lese når du vil og hvor du vil. Logg inn / Registrer deg Demo Søkbart arkiv.

Minnesider :: Valdres Gravferdsbyr

  1. Avisa Valdres, Fagernes. 7,604 likes · 1,161 talking about this · 11 were here. Lokalavis for alle Valdres-kommunene, innbyggere, utflyttede, turister og hytteeiere
  2. Valdres reknast med til Austlandet, men er òg eit grenseområde til Vestlandet. Den eldste busetninga i dalen kom vestfrå, og Valdres var lenge under Gulatingslagen. I 1153 vart dalen ein del av Stavanger bispedøme. Valdres (avis) Valdres historielag
  3. Faksimile fra Avisa Valdres. Jun 11, 2020. May 30, 2020. Felles fiskekort for Valdres åpner 15. juni 2020. May 30, 2020. May 30, 2020. May 30, 2020. Ny nettside under utarbeiding for Fisking i Valdres. May 30, 2020. May 30, 2020 . Fisking i Valdres - v/Kenneth Monsen - tlf: 909 21 654 - e-post: info@fisking-i-valdres.no.
  4. 4. juli 2019 kl. 15:43 Dyretragedie i Valdres. Politiet vurderer å ta ut tiltale mot en bonde fra Vestre Slidre, etter at det ble funnet både døde og avmagrede dyr på gården, skriver avisa.
  5. avisa-valdres.no. Amedia Nyheter og blader. Alle. Inneholder annonser. Legg til i ønskelisten. Installer. Den enkleste måten å lese nettutgaven er i denne applikasjonen. Vi sender også ut pushvarslinger når vi har viktige nyheter for deg. Finn ut mer. Skjul. Anmeldelser Retningslinjer for anmeldelser
  6. Det var avisen Valdres som omtalte saken først. Dyrene, som var en del av en flokk på 58 dyr, ble funnet samlet med en uisolert strømkabel mellom seg

Avisa Valdres - Wikipedi

  1. Ifølge avisa ble dumperføreren torsdag lagt inn ved Sykehuset Innlandet for observasjon etter lettere skader. Dumperføreren, en mann i 20-årene fra Valdres, skal selv ha meldt fra til politiet om ulykken. Det skal imidlertid ha tatt tid å få ham opp av skråningen før han ble hentet av luftambulansen
  2. Microsoft PowerPoint - Avisa Valdres 040419 Author: Linn Created Date: 4/8/2019 8:44:41 AM.
  3. I Tallin forbereder 22-åringen Even Strandbråten Sørum seg på fredagens prestisjefylte kokkekonkurranse Bocuse d'Or Europa. - Vi trekker pusten og er klar til å gjøre det vi har øvd på i mange måneder, sier 22-åringen rolig. Se direktestream litt lenger ned i saken
  4. Styret i Valdres Media AS har i dag ansatt Hilde Lysengen Havro (45) som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Valdres, skriver styret i en pressemelding. Havro kommer fra stillingen som debattleder i Nationen. - Etter så mange år utenfor bygda, gleder jeg meg til å flytte hjem til Valdres

Valdres - få oversikt over tilbud og muligheter iValdres

  1. Arild (26) fra Valdres gikk i fiskebåten som 16-åring, og har aldri sett seg tilbake Arild Pettersen (26) fra Valdres fikk sommerjobb på fiskebåt i Vesterålen som 16-åring. Siden har han vært fisker - og vesteråling
  2. Faksimile fra Avisa Valdres. Felles fiskekort for Valdres åpner 15. juni 2020 Read More. Kenneth Monsen 5/30/20 Kenneth Monsen 5/30/20. Ny nettside under utarbeiding for Fisking i Valdres Read More. Fisking i Valdres - v/Kenneth Monsen - tlf: 909 21 654 - e-post: info@fisking-i-valdres.no.
  3. Til Avisa Valdres forteller Brusletto at partene siden jul har hatt flere møter for å drøfte nødvendig ekstraarbeid som er gjort, og derav påløpte ekstrakostnader. I intervjuet med Avisa Valdres uttrykte Brusletto seg slik
  4. aler og sett inn eller ta ut penger på konto neste gang du er i.
  5. HT Gjerde Valdres . Foreningen Hedalsfjella . Redaktør. Arne Heimestøl +47 91 51 35 28.
  6. Les avisa Valdres på nettbrett eller smarttelefon. Ved å laste ned denne applikasjonen får du gratis tilgang til 3 utgaver av «Valdres». Som abonnent på avisa Valdres, får du tilgang til: - Valdres e-avis: Hele «Valdres» papiravis i digitalt format. - tilgang på de 14 siste e-avis-utgavene
Her er Birken-resultatene | OAFolk i dag | Gratulerer med morsdagen, Torunn Sivesind | OAOppland Arbeiderblad - Ola Moe kjøper nok et hotell

Kirsten Flagstad 405 54 725 414 48 141 kirsten@avisa-valdres.no. Joan K. Hammeren 406 32 138 971 69 731 joan@avisa-valdres.no. Egil Heggen 406 32 124 61 36 04 16 egil@avisa-valdres.no. Bjørn Karsrud 406 32 137 61 36 25 56 bjorn@avisa-valdres.no. Marit Beate Kasin 406 21 157 971 74 657 marit@avisa-valdres.n Hei! Jeg heter Knut Arne Fjelltun og er ordfører i Nord-Aurdal. Jeg er født og oppvokst i kommunen, og bor oppe i Ranheimsbygda. Der bor jeg på et småbruk med flott utsikt over Fagernes og Strandefjorden. Landbruk og distriktspolitikk har stått meg nær hele tiden, derfor har Senterpartiet blitt mitt naturlige valg Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det Site title of www.avisa-valdres.no is Avisa Valdres. IP is 87.238.55.56 with 625 ms speed. World ranking 930006 altough the site value is $2 316.The charset for this site is utf-8 Vi ønsker velkommen til den tradisjonsrike garden Sørre Hemsing.Garden er et orginalt 4-kant tun med 8 bygninger fra 1600 tallet og 1800 tallet. Her finn du Oppistøga, Gamlestøga, buahus, fjøs, låve, smie, kvernhus og tørkehus. Alt slik det var før i tida, men med moderne komfort. Sørre Hemsing er det ideelle sted å nyte freden, roen og den vakre Vangs-naturen..

  • Feuerwehr mühlacker telefonnummer.
  • Problemerkjennelse.
  • Gebrauchte motorräder dortmund.
  • Sogndal innbyggere.
  • Radioens historie.
  • Laufsteg dortmund.
  • Bad wildbad sommerberg anfahrt.
  • Trennung mit hindernissen trailer.
  • Skicka paket till england pris.
  • The walking dead series 9.
  • Forslag til navn på øl.
  • Cycab snowboard støvler.
  • Ten tallest buildings.
  • Boston marathon 2017 results.
  • Haters back off imdb.
  • Abb wiki.
  • Brimi aperitif.
  • Hvordan skrive @ på engelsk tastatur.
  • Liten flekk på lungen.
  • Gaggenau backofen serie 200.
  • Gassdemper tilhenger.
  • Tørrgass og våtgass.
  • Wald michelbach handball.
  • Acc veranstaltungen 2018.
  • Ku raser.
  • Sameiet.
  • Erste hilfe kurs itzehoe.
  • Telia data boost.
  • Silvesterparty 2017 münchen.
  • Immobilienmanagement studium hessen.
  • Word download free windows 10.
  • Uelzen einkaufen.
  • Stellenangebote jobs biobranche.
  • Trodon.
  • Skunk sorten.
  • Bloggar om julinredning.
  • Dealpass fordeler.
  • Powerpoint animasjoner.
  • Billig fiskefor.
  • 84 percentile.
  • Sintef ocean logo.